NÆSTE KAMP: Vendsyssel FF vs. FC Helsingør - 29. november kl. 15:00
Mike Jones er hentet ind
- 08/07/12

Mike Jones er hentet ind

Mike Jones kommer til FC Hjørring efter et halvt år uden kontrakt. Han startede sin professionelle karriere i Sporting Kansas City, hvor han blev draftet tilbage i Januar 2011. Dernæst gik turen til New York Red Bulls, hvor han spillede under den tidligere AaB træner Hans Backe. Mike Jones er en stærk duelspiller som med sine 1.90 har sin force i luftspillet. Hans favoritposition er i det centrale forsvar hvor han kan spille til venstre eftersom han sparker med ventre ben.

Transferen med Mike Jones til FC Hjørring er kommet i stand gennem Jimmy Nielsen, som har spillet sammen med Jones i Sporting Kansas City. Han gav sammen med Hans Backe en masse positiv respons og anbefalede Jones til os. Derudover er der set en del DVD materiale, for at sikre at han havde kvaliteterne til at gøre sig gældende i klubben.

Jones skal givetvis bruge en del tilvænningstid, samt kamptræning for at være helt klar. Eftersom han har været uden kontrakt i et halvt år uden kampe hver weekend, vil det kræve lidt tid for at han er på højde med de andre spillere rent fysisk. Men vi vil gøre alt hvad vi kan for at få ham i super form, således at han kan være den profil som vi er sikre på at han bliver.

Tilbage til oversigten

 

                HOVEDSPONSORER

                       


    


          

                 PRODUKTSPONSOR

 
 


                   MEDIESPONSOR


                    LIGASPONSOR


 
 

Tilmeld nyhedsbrev