Klubben

Frivillig

Frivilligehjælpere

Frivillige arrangementer

JulefROKOST 2022

Hos Vendsyssel FF har vi knap 80 frivillige, som kamp efter kamp yder en kæmpe indsats for at vi kan have professionel fodbold i Hjørring!

Fredag den 25. november 2022 afholdte vi årets julefrokost for dem, hvor de vante roller blev byttet rundt…

Spillere, trænere, sundhedsstab og administration var værter/tjenere for de frivillige, hvilket bl.a. betød at der blev sørget for drikkevarer til den enkelte, styrtet rundt og byttet pakker i det store pakkespil og ellers sørgede Vendsyssel FF for, at alle frivillige blev takket for deres kæmpe indsats!

Vendsyssel FF vil gerne sige en kæmpe tak til alle vores fantastiske frivillige! I er Danmarks sejeste og BEDSTE frivillige.

Sommerfest

Vi føler os ufattelig privilegeret i Vendsyssel FF. Vores korps af frivillige hjælpere er i særklasse, og de yder en helt enorm indsats, når vi spiller hjemme på Nord Energi Arena. Om det er billethåndtering, salg i boder, forsyning til de forskellige boder, i vores VIP-lounge eller alle de andre opgaver, så står de klar – og altid med et kæmpe smil på læberne og i godt humør.

Vi kan slet ikke understrege, hvor stor pris vi sætter på deres/jeres indsats! Derfor er det os også en kæmpe fornøjelse, når vi to gange om året holder en fest for og til jer. Det fortjener i – virkelig!

Tusinde, tusinde tak for jeres kæmpe og uvurderlige indsats

 

Husk, at hvis har du lyst til at vide mere om, hvordan du bliver frivillig? Så kan du læse mere under “Vil du være frivillig”, på vores hjemmeside.

Tak til vores sponsorer

Se alle sponsorer