Klubben

Frivillig

Frivilligehjælpere

Denne gang er det Charlotte Rømer, vi vender blikket mod. Hun er værtinde i loungen og sørger for at tage sig godt af vores gæster, så de får en god oplevelse, når de er til fodbold på Nord Energi Arena.
Til daglig arbejder Charlotte som sundhedskonsulent på Hjørring Sundhedscenter, og i sin fritid er hun en aktiv kvinde, da den både står på badminton, fitness samt gåture i den skønne natur omkring Hjørring.
Charlotte Rømer har selv haft tilknytning til fodboldens verden, da hun tidligere har været fodboldtræner, samt forældrekoordinator i HI, hvor hendes egne børn selv har spillet fodbold.
Når hun hjælper os på kampdage, så hjælper hun sagt til i Brdr. Hosbond-loungen som værtinde. Char-lotte er garvet i det felt, da hun efterhånden har været med på holdet i en del år – og hun gør et fanta-stisk stykke arbejde. Hun blev frivillig, da fodbold har været en stor del af hendes liv, og hun ved, at fri-villigt arbejde er vigtigt for at få en forening – eller en professionel fodboldklub – til at fungere.
Noget af det Charlotte fremhæver som det positive ved hendes tjans i VIP-loungen er, at de frivillige og sponsorerne har det hyggeligt med hinanden. Der er tid og plads til højt humør.
Du kan møde Charlotte i Brdr. Hosbond-loungen

Denne gang har vi fat i Emma Buus Nielsen. Hendes opgave er at sørge for, at sponsorerne får en god oplevelse i Brdr. Hosbond-loungen. Når Emma ikke er frivillig hos os, studerer hun Sport management på UCN i Aalborg. I sin fritid spiller hun fodbold i FFI i Frederikshavn, og har gjort det i en del år. Men kun på hyggeniveau, som hun siger, for studierne og studiejobbet tager en del tid. Emma Buus Nielsen blev frivillig i Vendsyssel FF af flere årsager. Hendes interesse for fodbold er ikke overraskende en af dem, mens chancen for at få et indblik og kendskab til sportsbranchen også er en af årsagerne til hendes engagement hos os. Desuden får hun med egne øjne muligheden for at se teori blive til praksis. Emma startede som frivillig hos os i efteråret 2019, så hun er også en af de nyere på holdet. Hun hjælper som sagt til i Brdr. Hosbond-loungen, hvor hun skal sørge for, at det bliver en god oplevelse for gæsterne – og levere en god service.

Vi har denne gang igen fokus på en rigtig Hjørring-dreng. Niels Hammer Pedersen, 68, og er et af de ansigter, du kan møde i indgangen, hvor han hjælper med at scanne billetter. Han er blevet frivillig, fordi han gerne vil give en god oplevelse på Nord Energi Arena.
Selvom Niels er født og opvokset i Hjørring, så har han siden 1972 boet i København, og gør det stadig. Men det forhindrer ham ikke i at tage turen hele vejen til Hjørring for indimellem at hjælpe til på Nord Energi Arena.
Han og familien har sommerhus i Lønstrup, så i den periode, hvor de benytter det, er Niels Hammer Pedersen som oftest at finde på Nord Energi Arena.
Noget af det Niels fremhæver ved korpset af de frivillige, er atmosfæres blandt dem. Derfor har han heller ingen problemer med at tage toget til Hjørring for at deltage i den årlige sommerfest eller julefrokosten.

Denne gang har vi fokus på én, der kender fodboldverden bedre end de fleste. Nemlig Jim Magill. 80-årige Magill er, som navnet antyder, ikke helt dansk. Han er født i Nordirland, og er tidligere fodboldspiller. Rent faktisk nåede Jim Magill over 100 kampe for Arsenal FC’s bedste mandskab fra 1959 til 1965, hvorefter han tog til Brighton & Hove Albion, hvor han nåede ca. 50 kampe fra 1965 til 1968. Udover det nåede han 26 landskampe for Nordirland.
I 1969 kom han til Danmark, hvor han indledte sin trænerkarriere i Viborg FF, hvorefter han var forbi B1909 og Næstved IF, inden han i 1979 kom til Nordjylland, da han blev cheftræner i Frederikshavn FI. I 1982 overtog han roret for Hjørring IF’s (HI) bedste hold, hvor han var indtil 1985. Ti år senere genoptog han trænergerningen for en kort stund, da han igen overtog tjansen i Frederikshavn FI.
Siden har Jim Magill taget del i vores frivillige hær, og det er vi rigtig glade for. Selv siger Jim, at han er blevet frivillig, fordi han gerne vil støtte op om fodbolden i Hjørring. Samtidig er det vigtigt for ham, at han selv viser sit venlige og hjælpsomme væsen til dem, der befinder sig i hans område på stadion.
Tusinde tak for din indsats, Jim.

Børge Jensen, der fylder 85 år i dag, er en af dem, der trofast møder op hver eneste gang, er er kamp på Nord Energi Arena.
Han hjælper til i køkkenet og sørger for, at der er mad og drikke til dommerne, når de ankommer. Desuden giver Børge også en hånd med, når omklædningsrummene skal ryddes op efter en kamp.
Børge Jensen er en rigtig Hjørring-dreng. Han begyndte i HI som lilleput, og blev hængende helt indtil seniortiden.
Siden er han blevet hjælper på Nord Energi Arena, og det er vi rigtig glade for

Denne gang er der tale om Rune H. Jørgensen. Rune er en af de gode bartendere, der står for servering af øl, vand og vin til vores sponsorer i Brdr. Hosbond-loungen.
Rune er 44 år, bor i Hjørring samme med Trine og deres tre drenge. Til daglig er han kunderådgiver i Sparekassen Vendsyssel i Hirtshals, og når der er fyraften i banken, triller han ned til HI’s baner, hvor han spiller på Old Boys-holdet.
Som nogle af de positive ting ved at være frivillig i Vendsyssel FF siger Rune H. Jørgensen, at der er en uformel stemning, samt en god atmosfære blandt de frivillige. Samtidig har de alle en interesse i, at få tingene til at lykkes og de hjælper hinanden på tværs af de forskellige teams, vores hær af frivillige er delt op i.
Rune H. Jørgensen er frivillig i landets nordligste divisionsklub, fordi det er sjovt, han får nogle gode oplevelser, og så får han set noget god fodbold.

Til hjemmekampene på Nord Energi Arena holder Per Nielsen til i Brdr. Hosbond-loungen, hvor han servicerer sponsorerne med øl.

Per er et kendt ansigt i vores moderklub HI’s kredse. Han har nemlig en lang karriere som spiller og formand i klubben bag sig. Han begyndte selv at spille fodbold i klubben som seks-årig, og spillede helt indtil sit 57. år. Han har været både fodboldformand, næstformand og formand for både HI, Old boys-afdelingen samt Dana Cup-udvalget. Så det er en mand, der har fodbolden tæt inde på livet, vi har med på vores gode hold af frivillige kræfter.

Da Per B. Nielsen startede på sponsorpleje-delen i HI var forholdene nogle lidt andre end de er i dag. Dengang var forplejningen i et omklædningsrum, hvor kassen med øllene stod under bordet, mens der stod en gryde med kogte pølser ovenpå bordet. Og dertil selvfølgelig kolde pølsebrød. Forholdene er blevet en smule bedre siden

Denne gang er det den pensionerede politibetjent Jan Jepsen, vi vender blikket imod. Han er vært i Brdr. Hosbond-loungen, hvor han sørger for at tage sig godt imod vores gæster, så de får en god oplevelse på Nord Energi Arena.
Til dagligt går Jan og nyder pensionisttilværelsen, og spiller lidt fodbold på HI’s Super veteran-hold. Foruden fodbolden spiller 72-årige Jan også badminton en gang om ugen, mens der også bliver tid til lidt fitness og golf – foruden selvfølgelig tiden Jan bruger med sine børn.
Kulturen ved at være frivillig i Vendsyssel FF er noget af det, Jan bedst kan lide ved at være en del af vores korps af hjælpere. Grundet sine mange år som frivillig, har Jan fået opbygget nogle venskaber med de øvrige hjælpere – nogle af dem spiller han sågar fodbold med.
Så sammenholdet blandt vores frivillige hær er stærkt, og der er næsten ikke det emne, der ikke bliver vendt, når de er samlet på stadion til kampdage.

Denne gang retter vi fokus på en af damerne i køkkenet – nemlig Annette Jørgensen.
Annette er 69 år, og er uddannet pædagog. Et fag hun arbejdede i indtil hun gik på efterløn som 60-årig.
På kampdage har Annette ansvaret for køkkenet. Hun sørger altså for forplejning af dommerne og vores spillere, så de får noget at spise efter kampen.
Annette har været frivillig i mange år – blandt andet i SHI og til diverse koncerter. I Vendsyssel FF-regi har hun været medgsiden køkkenfaciliteterne på Nord Energi Arena blev færdigbygget.
Hun er selvfølgelig ikke alene i køkkenet på kampdage. Med sig har Annette Jørgensen et godt hold af frivillige, der hygger sig og har det godt i hinanden selskab. Hun fremhæver da også det sociale samvær som værende en vigtig brik i det frivillige arbejde. Ikke blot med de nærmeste kolleger, men også de øvrige frivillige til kampene.
Indimellem kan det være svært også at følge med i kampen inde på banen, når man er travlt beskæftiget med sit arbejde, men, siger Annette Jørgensen, så har køkkenpersonalet deres egen nestor, Børge Jensen, der er god til at holde dem opdateret om, hvad er sker og hvem der scorer.

Frivillige arrangementer

Julefest

I fredags sagde den sportslige sektor tak til de frivillige for deres store og uundværlige indsats i løbet af 2019.
Trænerstaben, spillertruppen, sportsdirektør Ole Nielsen var flankeret af adm. direktør Lars Glinvad, og de servicerede de frivillige ved den årlige julefrokost.
Og det var fuldt fortjent, at de frivillige var i centrum denne aften. For uden dem, var der intet Vendsyssel FF. Vi synes, vi har den bedste flok af frivillige i hele Danmark. Og vi er enormt stolte af deres store engagement i Vendsyssel FF.
Blandt andet Leo, som I ser på et af billederne. Han bor på Sjælland, og tager indimellem turen hele vejen til Hjørring for at give en hånd med. Det er altså imponerende ?
Tusinde tak for en fantastisk aften

Sommerfest

Vi føler os ufattelig privilegeret i Vendsyssel FF. Vores korps af frivillige hjælpere er i særklasse, og de yder en helt enorm indsats, når vi spiller hjemme på Nord Energi Arena. Om det er billethåndtering, salg i boder, forsyning til de forskellige boder, i vores VIP-lounge eller alle de andre opgaver, så står de klar – og altid med et kæmpe smil på læberne og i godt humør.

Vi kan slet ikke understrege, hvor stor pris vi sætter på deres/jeres indsats! Derfor er det os også en kæmpe fornøjelse, når vi to gange om året holder en fest for og til jer. Det fortjener i – virkelig!

Tusinde, tusinde tak for jeres kæmpe og uvurderlige indsats

Introduktion af Ahmet Schaefer

Efter at have introduceret sig selv for spillertruppen samt gennemført det sidste interview, gik turen for anden gang denne dag til Nord Energi Arena. Denne gang var det ikke pressen, men derimod en del af vores fantastiske hær af frivillige, der ventede.
Her fik de, altså de frivillige, mulighed for at stille spørgsmål til både Jacob Andersen og Ahmet Schaefer, og spørgelysten var stor.

Tak til vores sponsorer

Se alle sponsorer