Læs mere-->"/>

19/06/2024

Vendsyssel FF henter Adam Ahmad

Holdet

Pressemeddelelser

Vendsyssel FF henter den 20-årige offensivspiller Adam Ahmad i Hillerød Fodbold.

”Vi er enormt tilfredse med at have hentet Adam. Adam er en spiller med et enormt stort potentiale, hvilket naturligt har medfødt en masse interesse for ham. Derfor er vi også meget glade for, at Adam tilvalgt Vendsyssel FF og vores udviklingsmiljø, så vi sammen kan forløse det potentiale” udtaler sportsdirektør Christian Larsen og tilføjer:

”Adam er hurtig, har gode driblefærdigheder og har et godt blik for sine holdkammerater. Derudover arbejder han begge veje og passer derfor godt ind i vores hårdtarbejdende miljø i Vendsyssel FF.”

Adam Ahmad har i den forgangene sæson spillet 18 kampe for Hillerød Fodbold i NordicBet Ligaen med 6 mål, samt 2 kampe i Oddset Pokalen hvor det blev til 2 scoringer.

”Det føles godt at have skrevet under med Vendsyssel FF. Jeg ser frem til at forsætte min udvikling her i klubben og ser frem til en masse spændende kampe i den nye sæson i NordicBet Ligaen.” udtaler Vendsyssel FF’s nye offensivspiller, og løfter sløret for hvad Vendsyssel FF-fansene kan forvente med ham på banen.

”Jeg er en udfordrende spiller som kan bidrage med mål og assists og som samtidig ikke er bange for at arbejde hårdt for holdet. Jeg glæder mig til at komme i gang i den hvide trøje.”

Adam Ahmad får i Vendsyssel FF nr. 23 og har skrevet kontrakt til 30.06.2027.

Navn: Adam Ahmed
Nationalitet: Dansk
Født: 25.06.2003
Position: Kant, Angriber
Tidligere klubber: B.1908, AB, Lyngby Boldklub, HIK, Hillerød Fodbold

Tilbage til nyheder

Tak til vores sponsorer

Se alle sponsorer