Fans

Information

INFORMATION TIL UDEHOLDETS TILSKUERE

Velkommen på Nord Energi Arena. Selvom du ikke holder med Vendsyssel FF, vil vi gerne give dig og dine medfans den bedste oplevelse på vores stadion, og samtidig give jer mulighed for at støtte jeres hold. Her får du information, som du skal bruge som gæst på Nord Energi Arena.

Udebaneafsnittet er placeret på Nordtribunen, Nordic Seafood-Tribune. Området er indhegnet, så det skaber en udebanesektion, hvor fans af henholdsvis hjemme- og udehold bliver 100 % adskilt.

Personaleantallet i afsnittet og antallet af boder vil blive justeret efter meldinger fra udeholdets sikkerhedschef og fankoordinator, således at adgangen og opholdet sker uden unødvendig kø.

Vi glæder os til at se og høre jer!

Billetsalg:

Du køber din billet online på, shop.vendsysselff.dk
Du skal vælge Nordic Seafood-Tribunen, hvilket er udebaneafsnittet på Nord Energi Arena.

Du behøver ikke printe din billet ud, hvis du har din billet på smartphone, da den kan scannes herpå. Du skal blot huske at have strøm på telefonen og en intakt skærm. Det er den enkelte tilskuers eget ansvar, at billetten kan scannes.

Vores udebaneafsnit har en kapacitet på 1406 tilskuere, deriblandt er der 206 overdækket siddepladser.

Mad og drikke

På Nord Energi Arena tilbyder vi det samme til udeholdets tilskuere, som vi tilbyder vores egne fans. Vi har et bredt udvalg af drikkevarer (øl/vand) og madvarer (pølser).

Parkeringsforhold:

Parkeringsmulighederne ved stadion er begrænsede. Fans af udeholdet, der kommer i bil, opfordres til at parkere på grusparkeringen ved Palleskær Engvej, 600 meter fra stadion. Fans, der kommer i bus, kan stå af ved Bispensgade 30, hvor vi har etableret en samleplads. Herfra er der ca. 400 meter til stadion. Bussen har også mulighed for at parkere på den indhegnede parkeringsplads ved Nord Energi Arena.

Find vej til Nord Energi Arena:

Adressen til Nord Energi Arena er Tørholmsvej 10, 9800 Hjørring.

Benytter du offentlig transport stopper toget næsten lige ved døren. Stå af på Hjørring Station, følg Parallelvej forbi shoppingcentret Metropol, hen til lysreguleringen ved Bropladsen, og følg vejen op til venstre til næste lysregulering. Her går du over vejen og til venstre, indtil du når Skolevangen. Tag et højresving og gå forbi stadion hen til Indgang C.

TIFO OG FLAG:

På Nord Energi Arena ønsker vi en positiv fankultur. Det gælder naturligvis også i afsnittet for udeholdets gæster.

Herunder følger en liste over materialer, der ikke behøver forhåndsgodkendelse:

  • Små flag
  • Megasize (3×3 meter)
  • Trommer
  • Megafoner
  • Bannere op til 1,5 meter
  • Creperuller
  • Derudover materialer, der er nødvendige for at hænge tifo/bannere/etc. op. Dette gælder gaffatape, strips, malertape, ekstra batterier, etc.

Godkendelse af større tifo samt godkendelse af ekstraordinære stemningsredskaber skal i så god tid som muligt foregå ved Vendsyssel FF’s sikkerhedsansvarlige:
Gert Pedersen – [email protected]

Vendsyssel FF vil altid gøre vores bedste for, at udeholdets fans får den bedst mulige oplevelse på Nord Energi Arena.

KONTAKTINFO:

For yderligere spørgsmål kontakt din egen klubs SLO først – vedkommende kan i mange tilfælde hjælpe dig med de mest gængse spørgsmål.

Har du behov for at kontakte en i Vendsyssel FF kan følgende kontaktes:

Sikkerhedschef, Gert Pedersen:

[email protected]

NORD ENERGI ARENA
Tørholmsvej 10
9800, Hjørring

Tak til vores sponsorer

Se alle sponsorer