Sponsor

Sponsorarrangementer

Sponsor
Mastersclub
Business netværk

Sponsorarrangementer

Som sponsor i Vendsyssel FF har du mulighed for at deltage i flere årlige sponsorarrangementer, såsom preseason, teater, vinsmagning og meget mere. 

Boost dit forretningsmæssige netværk til et af vores hyggelige sponsorarrangementer, hvor der er god mulighed for at møde andre sponsorere og skabe nye værdifulde forretningsforbindelser.

Masters club arrangementer

Masters Club er et eksklusivt og enestående erhvervsnetværk i Vendsyssel FF, kun med tunge erhvervsledere, hvor der årligt afholdes 5 – 6 netværksmøder. Til hvert møde vil være et fagligt relevant indlæg fra en interessant, efterspurgt foredragsholder. Arrangementerne afholdes under eksklusive rammer i Hjørring Kommune, og ved hvert arrangement vil der blive serveret gourmetmad.

Et af arrangementerne vil endvidere være en fodboldtur ud i Europa. Denne tur er af skattemæssige årsager med en mindre egenbetaling.

Anne Sophia Hermansen

Morten Bruun

Milano 2023

Business netværk arrangementer

Vendsyssel FF’s business netværk mødes hver 14. dag fra kl. 8.00 – 9.30 med fælles morgenmad. Et netværksmøde kan både være et virksomhedsbesøg, et padel arrangement, et besøg fra en gæst udefra eller noget helt fjerde.

På de 20. årlige møder er fokusset lagt på at skabe flere kunder til medlemmerne, diskutere relevante emner, samt at skabe nye forretningsforbindelser.

 

Padeltennis

Padeltennis

Tak til vores sponsorer

Se alle sponsorer