Sponsor

Sponsor

Sponsor hos Vendsyssel FF
Sponsorarrangementer
Masters club
Business netværk

Sponsor hos Vendsyssel FF

Vendsyssel FF er landsdelens eneste professionelle fodboldklub. Vi har 170 sponsorer, som har for­trinsret til billetterne og dermed de absolut bedste pladser på Nord Energi Arena i Hjørring, samt er en del af landsdelens stærkeste netværk

Til hjemmekampene i Ligaen er der rig mulighed for at møde andre fremtræden­de erhvervsfolk og lokale politikere. Vi sam­ler således i gennemsnit 300 VIP erhvervs­gæster, mens vi i Superligaen i gennemsnit samlede 450 til kampene.

Her mødes erhvervsledere og beslutningstagere i et uformelt forum, hvor fodbolden er vores fælles passion.

I vores to business-erhvervsnetværk med i alt cirka 50 med­lemmer mødes vi derimod for at skabe forretning og åbne døre for hinanden.

Vores Masters Club med 40 medlemmer er udelukkende for topchefer og beslutningstagere. Her mødes med­lemmerne seks gange om året til netværksmøder. Ét af møderne er en udlandstur med overnatning og over­værelse af en europæisk topkamp.

Til møderne i Masters Club vil der hver gang være en spændende gæstetaler.

Vores sponsorer har mulighed for at benytte spillere, trænere, ledelse og Vend­syssel FFs logo i forbindelse med eksponering af egen virksomhed. Vi er et stærkt brand og en attraktiv platform, fordi vi mange gange ugentligt omtales massivt i både trykte og digitale medier. Desuden vises alle vores kampe på Viaplay.

Som sponsor er du med til at sikre, at vi fortsat har en fuldtidsprofessionel fodbold­klub i Vendsyssel, som med hjælp af en engageret medarbejderstab og 80 dedike­rede frivillige samler erhvervslivet og tilskuere til fodbold.

Desuden medvirker vores sponsorer til at sikre et kulturtilbud, der er med til at tiltrække og fastholde beboerne i stort lokalområde.

 

Kontakt os på [email protected] hvis du ønsker at høre mere om mulighederne for billetter, eksponering eller kunne være interesseret i et af vores netværk.

Sponsorarrangementer

Boost dit forretningsmæssige netværk til et af vores mange sponsorarrangementer eller hjemmekampe, hvor der er god mulighed for at møde andre sponsorer og skabe nye værdifulde forretningsforbindelser.

Som sponsor i Vendsyssel FF har du mulighed for at deltage i 8 – 10 årlige sponsorarrangementer såsom Preseason, teater, vinsmagning, rejser, biograf, udebanetur, spinningevent m.m. Udover disse sponsorarrangementer har vi 16 – 18 hjemmekampe pr. år

I foråret 2023 har vi haft sponsorerne til Preseason, hvor vi inden nød en lækker middag på Idrætscenter Vendsyssel. Derudover har vi fået en skøn middag hos Teatercafeen Hos Uffe, hvorefter vi var på Vendsyssel Teater og se stykket ”Arturo uis uhindrede vej til magten”. I juni var vi til Danmarkspremiere hos MovieHouse i Hjørring med 165 sponsorere, hvor vi kunne læne os tilbage i de bløde biografsæder og nyde lune popcorn.

Kommende arrangementer annonceres løbende.

Kontakt os på [email protected] hvis du ønsker at høre mere om mulighederne for billetter, eksponering eller kunne være interesseret i et af vores netværk.

Læs mere herunder:

Masters club arrangementer

Masters Club er et eksklusivt og enestående erhvervsnetværk i Vendsyssel FF kun for personer der sidder i en direktion/partnere. Der afholdes årligt 5-6 netværksmøder, hvor der til hver gang vil være et fagligt relevant indlæg fra en interessant efterspurgt foredragsholder. Arrangementerne afholdes under eksklusive rammer i Hjørring Kommune, hvor der bliver serveret gourmetmad og gode vine.

Et af arrangementerne vil endvidere være en fodboldtur ud i Europa. Denne tur er af skattemæssige årsager med en mindre egenbetaling.

Kontakt os på [email protected] hvis du ønsker at høre mere om mulighederne for billetter, eksponering eller kunne være interesseret i et af vores netværk.

I 2023 har vi været på fodboldtur til Milano samt haft besøg af Henrik Svanekiær, Kristian Jensen og Henrik Qvortrup. Læs mere herunder:

Business netværk arrangementer

Har I brug for et stærkt netværk, der kan være jeres vej til nye forret­ninger og samarbejdspartnere, og ønsker I at få vist jeres virksomhed frem og skabe mere opmærksomhed omkring jeres produkter og ydelser, så bliv medlem i en af vores to Business Netværks-grupper

I vores Business Netværk er fokusset lagt på at skabe flere kunder til medlemmerne, diskutere relevante emner samt at skabe nye forretningsforbindelser.

Vores Business Netværk mødes hver 14. dag fra kl. 8.00 – 9.30 med fælles morgenmad. Netværksmøder afholdes som oftest i vores lokaler hos Idrætscenter Vendsyssel i Vrå, men kan også foregår hos et af medlemmerne.

På de 20. årlige møder er fokusset lagt på at skabe flere kunder til medlemmerne, diskutere relevante emner, samt at skabe nye forretningsforbindelser.

Kontakt os på [email protected] hvis du ønsker at høre mere om mulighederne for billetter, eksponering eller kunne være interesseret i et af vores netværk.

 

Tak til vores sponsorer

Se alle sponsorer