Fanklubben

Vendsyssel FF Support er den officielle fanklub for Vendsyssel FF.

Fanklubben blev stiftet i 2018 og har siden været en fast del af alle hjemmekampe, samt en del udekampe.

Fanklubbens målsætning er, at skabe mere liv på stadion, samt skabe et sammenhold og fællesskab omkring det at gå til fodbold i Vendsyssel FF.

”Vores mål er at skabe mere stemning på hele stadion, uanset om du sidder på hovedtribunen, Vennelyst tribunen eller deltager på stemningsafsnittet.”

Vendsyssel FF og Vendsyssel FF Support indgik i marts 2023 en samarbejdsaftale med formålet om at sikre fundamentet for et godt samarbejde til gensidig glæde og udbytte for begge parter.

Vendsyssel FF Support arbejder på at bringe festlige og stemningsfyldte rammer omkring Vendsyssel FF’s hjemme og udebanekampe, hvilket klubben selvfølgelig gerne vil støtte op om.

Samarbejdsaftalen indeholder forpligtelser for både Vendsyssel FF og Vendsyssel FF Support.

Vendsyssel FF Support skal bl.a.:
– Støtte Vendsyssel FF i forbindelse med kampe.
– Støtte Vendsyssel FF offentligt ved behov.
– Stille frivillige til rådighed for Vendsyssel FF ved behov.

Vendsyssel FF skal bl.a.:
– Stille min. 50 billetter til rådighed for Vendsyssel FF Support i forbindelse med alle udekampe.
– Støtte Vendsyssel FF Support økonomisk til ”Stemningsstøtte”, der skal dække udgifter i forbindelse med oprettelse af hjemmeside, busture, tifo mm.
– Stille billetter til rådighed for Vendsyssel FF Support med henblik på at udvide antallet af aktive supportere på stemningsafsnittet.

Kunne du tænke dig at blive medlem i Vendsyssel FF Support, så kontakt formand for Vendsyssel FF Support Mikael Thirup på:
Mobil: 50 48 16 74
Mail: [email protected]

Du kan læse mere om Vendsyssel FF Support på deres facebook-side: Vendsyssel FF Support

Billede: Direktør i Vendsyssel FF Lars Glinvad og formand i Vendsyssel FF Support Mikael Thirup underskriver samarbejdsaftalen. (Marts 2023)

Tak til vores sponsorer

Se alle sponsorer