Klubben

Idrætscenter Vendsyssel

Tal & Fakta om Idrætscenter Vendsyssel

Navn Idrætscenter Vendsyssel
Beliggenhed Stadionvej 17, 9760 Vrå
Åbning 1970 (Vrå Hallen)
Renovering 2006/2007
Lokaler Mødelokaler, overnatningsfløj, Opholdrum/spiserum, kontor

Samarbejde & Historie

Vendsyssel FF’s NordicBet Liga-hold holder til dagligt til hos Idrætscenter Vendsyssel, hvor topmoderne træningsfaciliteter danner de optimale rammer for spillere og stab. Ligeledes holder Vendsyssel FF’s administration til hos Idrætscenter Vendsyssel.

Idrætscenter Vendsyssel tæller bl.a. to idrætshaller, to kunstgræsbaner, opvisnings- og træningsbane, motionsrum, konferencelokaler og overnatningslokaler.

OPFØRSEL AF IDRÆTSCENTER VENDSYSSEL

Da flammerne om natten til den 14. maj 2006 stod meter højt mod nattehimlen, blev det hurtigt klart, at Vrå Hallen fra 1970 ikke stod til at redde, og at den efterfølgende ikke skulle genopbygges i sin daværende skikkelse.

En visionær bestyrelse og halinspektør besluttede at etablere et center, der ikke blot skulle blive et samlings-punkt for byens borgere, idrætsudøvere og foreninger men en magnet for et aktivt kulturliv fra hele Vendsyssel.

Med afgørende støtte fra Sparekassen Vendsyssel og Hjørring Kommune blev Idrætscenter Vendsyssel født og indviet i 2007.

Og med fødslen har det lokale idrætsliv oplevet en markant vækst, lige som antallet af møder, kurser, konferencer og kulturelle arrangementer er vokset markant.

I foråret 2019 indviede Idrætscenter Vendsyssel en ny fløj, der indeholdet faciliteter til Vendsyssel FF. I de mange nye kvadratmeter findes et stort omklædningsrum, vaskerum, støvlerum, behandlerrum, trænerkontor og stor opholdsstue, hvoraf sidstnævnte deles med ungdomsklubben ‘Bikuben’.

Information

Idrætscenter Vendsyssel
Stadionvej 17
9760 Vrå

Telefon: 98 98 15 92
E-mail: [email protected]

 

Tak til vores sponsorer

Se alle sponsorer