Sponsor

Business netværk

FACILITATOR, PER TOPP

Per Topp er en rigtig dygtig facilitator. Hans udannelse som salgstræner og foredragsholder er med til at holde snor i dagsorden, men samtidig også med til at skabe et trygt forum, hvor der er plads til alle, og hvor alle kan få lov til at bidrage.
Per selv, har således at sige om Vendsyssel FF’s to netværksgrupper:
“Netværk er bare vejen frem og netværk har i min salgsstrategi, som selvstændig, altid været det stærkeste redskab. Derfor blev jeg stolt og udmyg overfor tilbuddet om at blive facilitator for netop Vendsyssel FF’s to netværksgrupper. Der har altid været et godt ry omkring disse to grupper, som bygger på en helt naturlig lyst og evne til at ville hjælpe hinanden i grupperne. Hvis man ønsker at opleve hvordan et konstruktivt netværk fungerer bedst, så kan man ikke komme udenom netværket heroppe. Der er altid plads til en gæst, forvent en god stemning, der bygger på forretning med glimt i øjet og ikke mindst at du bliver taget godt i mod”.

Der er brancheeksklusivitet i vores Netværksgrupper, der gør, at du står alene i din branche og har et større råderum for at eksponerer din branche. Kunne du være interesseret i at deltage eller bare vide mere om grupperne, så kontakt:
Salgschef Aage Strøm på +45 29 25 96 25 eller Per Topp på +45 60 22 93 20.

Business netværk gruppe 1 Medlemmer

Business netværk gruppe 2 Medlemmer

Tak til vores sponsorer

Se alle sponsorer