Sponsor

Business netværk

Har I brug for et stærkt netværk, der kan være jeres vej til nye forret­ninger og samarbejdspartnere, og ønsker I at få vist jeres virksomhed frem og skabe mere opmærksomhed omkring jeres produkter og ydelser, så bliv medlem i en af vores to Business Netværks-grupper

I vores Business Netværk er fokusset lagt på at skabe flere kunder til medlemmerne, diskutere relevante emner samt at skabe nye forretningsforbindelser.

Vores Business Netværk mødes hver 14. dag fra kl. 8.00 – 9.30 med fælles morgenmad. Netværksmøder afholdes som oftest i vores lokaler hos Idrætscenter Vendsyssel i Vrå, men kan også foregår hos et af medlemmerne.

På de 20. årlige møder er fokusset lagt på at skabe flere kunder til medlemmerne, diskutere relevante emner, samt at skabe nye forretningsforbindelser.

Kontakt os på [email protected], hvis du ønsker at høre mere om mulighederne for billetter, eksponering eller kunne være interesseret i et af vores netværk.

FACILITATOR, PER TOPP

Per Topp er en rigtig dygtig facilitator. Hans uddannelse som salgstræner og foredragsholder er med til at holde snor i dagsorden, men samtidig også med til at skabe et trygt forum, hvor der er plads til alle, og hvor alle kan få lov til at bidrage.


Per selv, har således at sige om Vendsyssel FF’s to netværksgrupper:
“Netværk er bare vejen frem og netværk har i min salgsstrategi, som selvstændig, altid været det stærkeste redskab. Derfor blev jeg stolt og udmyg overfor tilbuddet om at blive facilitator for netop Vendsyssel FF’s to netværksgrupper. Der har altid været et godt ry omkring disse to grupper, som bygger på en helt naturlig lyst og evne til at ville hjælpe hinanden i grupperne. Hvis man ønsker at opleve hvordan et konstruktivt netværk fungerer bedst, så kan man ikke komme udenom netværket heroppe. Der er altid plads til en gæst, forvent en god stemning, der bygger på forretning med glimt i øjet og ikke mindst at du bliver taget godt i mod”.

Business netværk gruppe 1 Medlemmer

Business netværk gruppe 2 Medlemmer

Tak til vores sponsorer

Se alle sponsorer