Sponsor

Masters Club Vendsyssel FF

Ønsker I at blive at skabe nye relationer med toppen af Vendsyssels erhvervsliv og udvikle jeres virksomhed, så bliv en del af vores eksklusive netværk, Masters Club.

Masters Club er et eksklusivt og enestående erhvervsnetværk, hvor toppen af Vendsyssels erhvervsliv mødes dvs. CEO, direktører, politikere mm. Kort og godt, tunge erhvervsledere – I Masters Club Vendsyssel FF kan I udvikle jeres virksomhed, og der bliver skabt et relations- og videndelingsnetværk, hvor I, i et fortroligt forum kan afprøve jeres idéer og få kvalificeret feedback fra ligesindede.

Masters Club Vendsyssel FF afholder årligt 5 – 6 netværksmøder, hvor der ved hvert møde vil være et fagligt relevant indlæg fra en interessant, efterspurgt foredragsholder. Arrangementerne holdes i eksklusive rammer i Hjørring Kommune, og ved hvert arrangement vil der blive serveret gourmetmad.

Et af arrangementerne vil endvidere være en fodboldtur ud i Europa. Denne tur er af skattemæssige årsager med en mindre egenbetaling.

Aktivitetskalender for Masters Club 2023

5. Februar – Tur til Milano

Søndag morgen den 5. Februar, drog Masters Club medlemmerne mod den italienske by Milano, for at overvære lokal- og rivalopgøret mellem Inter og AC Milan, på San Siro.

Udover topfodbold, bliver Masters Club medlemmerne forkælet på lækre restauranter, overnatter på tilsvarende hoteller og sidst, men absolut ikke mindst, bliver kendskabet til hinanden styrket enormt!

13. Marts – Henrik Svanekiær:

Tankeoverføring, Intuition, Manipulation…

Over 5.000 shows i 19 forskellige lande. 8 optrædener for det danske kongehus og over 60 gange på dansk TV. glæd dig til en aften du sent vil glemme.

13 April – Kristian Jensen:

Tidligere næstformand i Venstre giver hans historie om hans tid i Venstre, om hvad der skete før og under det historiske hovedbestyrelsesmøde i Vejle den 31. august 2019 og hans syn på dansk politik anno 2023.

25. Maj – Henrik Qvortrup:

Journalistik – om at gå til stålet.

Mere en 30 år som journalist har givet Henrik Qvortrup en kæmpe erfaring. I perioden med Corona-pressemøder blev han kendt som manden, der for alvor udfordrede magthaverne. I dette foredrag giver han sit syn på et fag, hvor nogle betragter pænhed som en dyd. Qvortrup gør ikke! Med afsæt i egne oplevelser beskriver han magtkampen mellem medier og magthavere.

14. September – Stig Tøfting:

En af Danmarks største profiler inden for fodbold, Stig Tøfting holder en spændende indlæg, der ud over humoristiske fodboldanekdoter også tager os med bag rampelyset og spotlightet i en enestående verden

November/December – Fodboldtur ud i Europa:

Glæd dig til den årlige tur ud i Europa, hvor vi sammen skal opleve nogle af verdens bedste hold tørne sammen. Derudover skal vi forkæles med lækker mad, overnatning på skønt hotel og selvfølgelig masser af tid til gode, sjove og værdiskabende samvær over to dage.

17. December – Stig Rossen Julekoncert i Arena Nord (med partner):

Her har vi hver især mulighed for at invitere partner med i Masters Club til nogle hyggelige timer over en skøn middag og efterfølgende få fyldt masser er julehumør på humørbarometret når vi sammen skal opleve den meget anmelderroste juleshow som Stig Rossen har turneret med i 27 år.

Hvis du har eventuelle spørgsmål eller ønsker om at blive medlem af Masters Club, bedes du kontakte nedenstående.

Lars Glinvad

Tlf: 40 64 33 49

E-Mail: [email protected]

Aage Strøm

Tlf: 29 25 96 25

E-Mail: [email protected]

Tak til vores sponsorer

Se alle sponsorer