Ung og Talent

Information

Formålet med denne informationsguide er at give forældre til spillere i VEN Talent det bedst mulige indblik i vores talentafdeling. Vi har forsøgt at samle praktiske spørgsmål og svar herpå, men også give et indblik i nogle af de overvejelser, vi gør os som talentudviklere. Vi er meget bevidste om, at der skal være et stærkt samarbejde mellem klub og forældre, således vi sammen udvikler jeres søn til et menneske med positive og gode vaner og forhåbentlig en lang karriere indenfor fodbold.

Vores værdier

I VEN Talent arbejder vi udfra disse værdier:

Vilje 

Viljen til at være dristig, nysgerrig og tage chancer. Viljen til at gå igennem modgang og usikkerhed, mod det man tror på og ønsker at opnå. Viljen til at handle, til at agere og til at gøre sit bedste, på og udenfor fodboldbanen. 

Karakter 

Karakter, som en kombination af psykiske egenskaber der danner grundlag for det menneske man er. Det kræver autenticitet og integritet, og mest af alt, at man kender sig selv. 

Kommunikation 

Vi tror på, at alle skal føle sig sikre i, at de kan sige deres mening. Vi tror på at ærlig og konstruktiv kommunikation er vejen til en gunstig organisation og fremragende sammenhold, både på og udenfor fodboldbanen. 

Kognition 

Vi tror på, at veluddannede og erfarne mennesker, hvad end det er ledelse, trænere eller spillere, er med til at danne rammerne for en klub og forening, som det er sjovt at være en del af. Vi tror på, at nysgerrighed er en præmis for at opnå dette.

Tak til vores sponsorer

Se alle sponsorer