10/03/2023

VIGTIG INFO: Kampafvikling 12. marts 2023

Diverse

Holdet

Grundet de kraftige mængder sne, der er faldet i ugens løb, har Hjørring Kommune givet forbud mod kampafvikling på Nord Energi Arena. Forbuddet er givet, da en kamp på nuværende tidspunkt vil give store skader på græsset. Vi bakker selvfølgelig op om den beslutning der er taget, så vi sammen sikre os de bedste forudsætninger for underlaget til fremtidige kampe.

Det betyder at søndagens kamp mellem Vendsyssel FF – Sønderjyske Fodbold ikke afvikles på vores hjemmebane Nord Energi Arena.

Kampen spilles stadig på søndag den 12. marts kl. 14:00, men flyttes til JYSK Park i Silkeborg.

Årsagen til at vi ikke kan afvikle kampen i det nordjyske er, at begge parter (Vendsyssel FF og Sønderjyske Fodbold) skal acceptere baneforholdene på de alternative muligheder der har været i spil, og som ikke lever op til de godkendte stadionkrav i NordicBet Ligaen.

Vi har forsøgt at finde en godkendt bane så tæt på Hjørring som muligt, hvoraf den eneste mulighed er JYSK Park i Silkeborg. Andre godkendte stadions i det nordjyske, herunder Aalborg Portland Park, har desværre ikke været en mulighed.

Det er heller ikke muligt at udskyde kampen til senere afvikling, da næstsidste spillerunde i grundspillet, som denne runde er, skal være afviklet senest tirsdag den 14. marts 2023.

Har du købt billet til søndagens kamp på Nord Energi Arena bedes du henvende dig på [email protected] inden 31. marts 2023 for refundering.

Info vedr. kampafvikling i Silkeborg

Der vil være gratis entré til kampen på JYSK Park.

Vendsyssel FF fans – Hjemmebaneafsnit:
Benyt indgang 4 ved Mascot tribunen.
Indgangen åbner kl. 13:00.
Det vil være muligt at købe: pølser, sodavand, øl.

Sønderjyske Fodbold – Udebaneafsnit:
Benyt indgang 6.
Indgangen åbner kl. 13:00.
Det vil være muligt at købe: pølser, sodavand, øl.

Adresse:
JYSK Park
Ansvej 104
8600 Silkeborg

Tilbage til nyheder

Tak til vores sponsorer

Se alle sponsorer