28/07/2022

Champions league tur

I sidste uge havde vi arrangeret en tur for de sponsorerer, der var eksklusive kampsponsor til årtiets sidste Vendsyssel FF-kamp – nemlig 1-0 sejren over Viborg FF på Nord Energi Arena d. 23. november.

Den knap 40 mand store delegation fra Vendsyssel mødtes tidligt i Aalborg Lufthavn, hvor kursen var sat mod Spanien og Madrid. Her skulle deltagerne nyde den spanske hovedstad, inden de om aftenen trådte ind på Santiago Bernabéu, hvor Real Madrid tørnede sammen med Paris SG i Champions League. Og det blev til en forrygende fodboldkamp, der endte 2-2.

Efter en god nats søvn satte den 40 mand store delegations sig på hurtigtoget til Barcelona – et tog der undervejs når op på en hastighed på 300 kilometer i timen!

Guiden på turen var den tidligere landsholdsspiller og nuværende ekspertkommentator på TV3+ Martin Jørgensen. Jørgensen kommenterede i øvrigt den ene kamp, og fik sin medkommentator Carsten Werge til at komme og hilse på delegationen fra Vendsyssel FF.

I Barcelona nød deltagerne en frokost i solskinnet, inden de fik mulighed for at se noget af den smukke by. Om aftenen ventede så endnu et topopgør i Champions League. Denne gang var det FC Barcelona mod Borussia Dortmund – en kamp hjemmeholdet vandt med 3-1.

Torsdag morgen vendte deltagerne snuden hjemad – med en masse oplevelser og gode relationer rigere

Tilbage til arrangementer

Tak til vores sponsorer

Se alle sponsorer