04/11/2023

Christian Larsen ny sportsdirektør i Vendsyssel FF

Pressemeddelelser

Vendsyssel FF har ansat 40-årige Christian Larsen som ny sportsdirektør. Han kommer fra en stilling som daglig leder af Head of Masterclass i Brøndby IF, og tiltræder sin nye stilling pr. 1. december 2023.

”Først og fremmest er jeg rigtig glad og stolt over at have fået muligheden. Det har været en ambition for mig at komme til at arbejde i en rolle som denne, og det er noget, jeg har været meget nysgerrig på i flere år, og har arbejdet på at dygtiggøre mig i den retning, så jeg glæder mig ekstremt meget til at komme i gang.”

 ”Mit gode indtryk af Vendsyssel FF er kun blevet bekræftet i de samtaler, jeg har haft med Jacob Andersen. Det er en klub med ambitioner, og som samtidig er opmærksom på vigtigheden af hårdt arbejde, hvilket også er nogle dyder, jeg altid har været vant til. Der er gang i mange spændende ting i klubben, som jeg glæder mig til at blive en del af – og jeg ser frem til at være med til at fortsætte udviklingen sammen med den nye cheftræner Bo Zinck og det øvrige team” siger Christian Larsen.

Bestyrelsesformand Jacob Andersen er ligeledes glad for aftalen med Christian Larsen og ser frem til samarbejdet med Vendsyssel FF’s nye sportsdirektør:

”Vi har været igennem en lang og grundig proces, siden Søren Henriksen skiftede til FC Nordsjælland. Forud for denne proces har vi evalueret stillingens ansvarsområder og afklaret hvilke kompetencer den nye sportsdirektør skulle besidde”.

”I Christian Larsen får vi en sportsdirektør, der kommer med meget stor fodboldfaglighed, og som har stor erfaring med både spillerrekruttering og scouting, qua hans mangeårige arbejde i Masterclass Brøndby. Ligeledes kommer han med en imponerende viden og kendskab til bl.a. U19 ligaen, 2. division og 1. division, hvorfra vi primært skal rekruttere fra fremadrettet.  Vi har mærket en person, der både vil passe godt ind hos os og som er meget sulten efter at blive en del af Vendsyssel FF”.

Tilbage til nyheder

Tak til vores sponsorer

Se alle sponsorer