24/05/2023

DRENGEDRØMME I HJØRRING

Holdet

Næsten 250 af de yngste drenge i moderklubben til Vendsyssel FF, Hjørring IF (HI) og deres forældre var tirsdag eftermiddag mødt op på HI’s anlæg for at se og ikke mindst træne sammen de professionelle fodboldspillere fra Vendsyssel FF.

Vendsyssel FF, der lige nu spiller med i oprykningsspillet i NordicBet Ligaen, havde perfekte forhold på HI’s anlæg på Landlyst i Hjørring, hvor formiddagens regn og eftermiddagens sol gjorde græsbanerne perfekte til en omgang eftermiddagstræning.

Cheftræner Henrik Pedersen og Vendsyssel FF spillerne var rigtig glade for den store interesse og opbakning fra de mange børn og fremmødte fans, som overværede træningen og deltog i arrangementet. ’’Det er rigtig dejligt at komme ud af vores egen fodboldboble og give noget inspiration til nogle af de drenge, som måske drømmer om at spille på vores hold engang,’’ siger Henrik Pedersen.

På Vendsyssel FF’s hold er der to spillere, der stammer fra HI, Thomas Christiansen og Emil Arendrup, ligesom der tirsdag eftermiddag trænede tre unge talenter med fra Hjørring, Andreas Rise, Lucas Tri Hung Andersen og Jonathan Rosengaard.

De yngste drenge fra HI, samt U13, 14 og U15 spillerne fra fodboldsamarbejdet mellem HI, Lundergaard og Bagterp (Hjørring Fodbold Klub, HFK) startede eftermiddagen med at overvære NordicBet Liga mandskabet træne på opvisningsbanen ved HI, hvorefter Vendsyssel FF spillerne fordelte sig ud på de forskellige årgange. Her blev der bl.a. uddelt gode tips om at score mål fra Vendsyssel FF’s topscorer Wessam Abou Ali, mens den unge forsvarsklippe, Tobias Anker, gav tips om at forsvare i feltet.

Eftermiddagen blev rundet af med en straffesparkskonkurrence mod to af Vendsyssel FF’s målmænd, Marcus Bundgaard og Nicolai Vistisen. Benjamin Geraae fra U15 løb med sejren, hvilket sikrede ham en signeret Vendsyssel FF spillertrøje med eget navn og rygnummer 69.

Der blev uddelt et utal af autografer fra Vendsyssel FF’s spillerne på både trøjer, bolde og bare maver. 

Mange af de fremmødte børn og forældre er at finde på Energi Nord Arena på lørdag, når Vendsyssel FF tager imod oprykningskandidaterne fra Hvidovre i sæsonens sidste hjemmekamp, da der blev uddelt gratis billetter til kampen. Alle andre har også mulighed for at se kampen gratis, da Nordic Seafood har sponseret billetter til Nordic Seafood tribunen til lørdagens kamp. Disse uddeles ved billetvognen 1.5 før kampstart.

Vendsyssel FF vil gerne takke alle fremmødte for nogle hyggelige timer ved Hjørring IF.

SE BILLEDER FRA EFTERMIDDAGEN HER:

Tilbage til nyheder

Tak til vores sponsorer

Se alle sponsorer