23/05/2024

Fire spillere forlader Vendsyssel FF efter sæsonen

Holdet

Pressemeddelelser

Fire spillere fra førsteholdstruppen forlader Vendsyssel FF, når deres kontrakter udløber d. 30. juni. Der er tale om Terence Baya, Mads Eriksen, Thomas Christiansen og til sidst Rune Frantsen, som har kamprekorden i Vendsyssel FF-regi med sine hidtil 249 optrædener.

”Der skal lyde en stor tak til alle fire spillere for deres tid i Vendsyssel FF. De har hver især bidraget med en professionel indsats. Vi ønsker Terence og Mads held og lykke i deres fremtidige karrierer, mens både Tomo og Frantsen stopper fodboldkarriererne og kigger ind i nye udfordringer og muligheder.” udtaler Christian Larsen og tilføjer:

”Særligt tak skal lyde til Rune Frantsen for en flot og lang karriere i Vendsyssel FF. I moderne fodbold er det en sjældenhed at kunne bryste sig med at have nået knap 250 kampe for samme klub, så der er ingen tvivl om den betydning Rune igennem tiden har haft for Vendsyssel FF både på og uden for banen.”

Som nævnt betyder det ikke blot et farvel til Vendsyssel FF men også et farvel til professionel fodbold, for både Thomas Christiansen og Rune Frantsen der begge indstiller karrieren efter sæsonens sidste kamp på udebane mod AaB d. 02/06.

”Jeg har haft en fantastisk tid i klubben. Det var i Vendsyssel FF jeg fik mit gennembrud på seniorplan og er et sted jeg har fået enormt mange fede minder og oplevelser på og uden for banen. Derfor er det fedt at kunne slutte karrieren i Vendsyssel FF, hvor det hele i sin tid startede.” udtaler Rune Frantsen, der i morgen runder kamp nr. 250 for Vendsyssel FF.

Vi siger tak for indsatsen i den hvide trøje til alle fire spillere i forbindelse med sæsonens sidste hjemmekamp på Nord Energi Arena d. 24/05, når FC Fredericia gæster Nord Energi Arena med kampstart kl. 19.00.

Tilbage til nyheder

Tak til vores sponsorer

Se alle sponsorer