20/10/2023

Henrik Pedersen solgt til engelske Sheffield Wednesday

Pressemeddelelser

Cheftræner Henrik Pedersen tager afsked med Vendsyssel FF, idet han har takket ja til et job som assisterende cheftræner i engelske Sheffield Wednesday, under den tyske Manager Danny Röhl. 

45-årige Henrik Pedersen kom til Vendsyssel FF i juni 2021 samtidigt med, at Jacob Andersen købte aktiemajoriteten tilbage af Schweiziske Core Sport Capital.  

“Vi er stolte over at kunne sende Henrik til den engelske Championship, hvor han er blevet tilbudt en stor mulighed som vi ikke vil stå i vejen for”, fortæller bestyrelsesformand Jacob Andersen og fortsætter: 

“Henrik har udført et kæmpe stykke arbejde de seneste 2½ år, hvor han med sin ihærdighed har taget store skridt sammen med truppen. Han har en stor andel i vores præstationer de seneste 2 sæsoner, senest med en flot 4. plads i seneste sæson. Jeg vil gerne takke Henrik for hans store indsats og dedikation – og ønsker ham alt muligt held og lykke i England.” 

GLAD FOR TIDEN I VENDSYSSEL FF 

Henrik Pedersen ser nu frem til næste kapitel i sin trænerkarriere, der byder på et ophold i engelske Sheffield Wednesday. 

“Jeg er glad for den periode, jeg har haft i Vendsyssel FF, hvor jeg har haft et stærkt samarbejde med bestyrelse, administration, stab, spillere, sponsorer, frivillige og fans. Jeg vil takke alle omkring klubben for opbakningen og for mange gode timer – Jeg ønsker Vendsyssel FF alt det bedste fremover” siger Henrik Pedersen og fortsætter: 

“Det har altid været min ambition og mit mål at komme til udlandet igen, og da denne mulighed kom, så jeg hurtigt et godt match. Sheffield Wednesday er en spændende klub som spiller i en interessant liga, hvorfor det rette for mig er at slå til nu”

NY CHEFTRÆNER TRÆNERTEAM PÅ VEJ 

Salget af Henrik Pedersen efterlader et hul i trænerstaben, og Jacob Andersen er allerede i gang med at finde en ny cheftræner. 

“Det er naturligvis en balance, når vi giver slip på en cheftræner midt i efterårssæsonen. Vi har haft en god dialog og ønsker ikke at stå i vejen for unikke muligheder, når alle parter kan nå til enighed.” 

“Ansættelsesprocessen er igangsat og jeg forventer, at vi kan præsentere en ny cheftræner snarest muligt” slutter Jacob Andersen.  

Indtil videre varetages den daglig træning af assistenttrænerne David Olsen, Karim Zaza og Mads Wurms Kristoffersen. 

Tilbage til nyheder

Tak til vores sponsorer

Se alle sponsorer