Læs mere-->"/>

10/07/2024

Kasper Lunding skifter til Aarhus Fremad

Holdet

Pressemeddelelser

Kasper Lunding skifter til Aarhus Fremad på en permanent aftale. 

”Aarhus Fremad har vist interesse i at tilknytte Lunding, og da han vil have godt af mere kontinuerlig spilletid for at fremme hans udvikling, var skiftet ideelt for alle parter. Vi ønsker Kasper Lunding det bedste fremover”, udtaler sportsdirektør Christian Larsen.

Den 24-årige offensivspiller nåede at spille 16 kampe i den hvide Vendsyssel FF trøje.

”Jeg været glad for min tid i Vendsyssel FF, men jeg er også kommet til et punkt, hvor spilletid er det vigtigste for mig og min udvikling, hvorfor Aarhus Fremad er en rigtig god mulighed for mig. Jeg ønsker drengene og alle i og omkring klubben held og lykke med den kommende sæson” udtaler Kasper Lunding.

Tilbage til nyheder

Tak til vores sponsorer

Se alle sponsorer