28/01/2024

Nordjysk profil skifter til Vendsyssel FF

Holdet

Pressemeddelelser

Vendsyssel FF har hentet en markant forstærkning til truppen med den 28-årige nordjyde Frederik Børsting. Børsting har i fjor spillet en forrygende sæson som fast starter i norske SK Brann, som både vandt pokalturneringen og sluttede på 2 pladsen i den bedste norske række.

”Det er en stor signing for os, at få Frederik til Vendsyssel FF. Frederik har haft en flot tid i det norske og har haft et ønske om at vende tilbage til det nordjyske med familien. Her har vi selvfølgelig budt os til og samtidig haft en rigtig god dialog med SK Brann”, siger sportsdirektør Christian Larsen og tilføjer:

”Frederiks kvaliteter i spillet og arbejdsevne vil være med til at løfte os i både træning og kamp. Dertil har han en fantastisk energi både på og udenfor banen. Han bliver af alle nævnt som fantastisk at have i et miljø og det glæder vi os til at få gavn af i Vendsyssel FF”

Frederik Børsting havde inden sit skifte til SK Brann spillet mere end 200 Superliga-kampe for AaB, hvor han også har fået sin fodboldopdragelse.

”Jeg er utrolig glad og stolt over, at jeg nu skal være med til at gøre mit bedste for Vendsyssel FF.

Jeg glæder mig meget til at møde alle drengene og allerede snart komme med på en træningslejr, for at komme bedst muligt ind på holdet. Jeg har haft en fantastisk tid i Norge, men jeg har haft et stort ønske om at vende tilbage til det nordjyske, så der skal lyde en stor tak til Brann, for at kunne få dette til at blive muligt. Nu ser jeg bare frem til at være med til at opnå succes her i Vendsyssel FF”

Frederik Børsting har ligesom Rasmus Thellufsen træningsstart i morgen, mandag, og aftalen med Børsting løber indtil 30.06.2026.

Navn: Frederik Lindbøg Børsting

Nationalitet: Dansk

Født: 13.02.1995

Position: Central midtbane

Tidligere klubber: AaB, SK Brann

Tilbage til nyheder

Tak til vores sponsorer

Se alle sponsorer