05/06/2024

Oscar Buch takker af i Vendsyssel FF

Holdet

Pressemeddelelser

Oscar Buch kom til Vendsyssel FF fra HB Køge i slutningen af transfervinduet i januar 2023, og har sidenhen optrådt 44 gange i den hvide Vendsyssel FF-trøje med 5 mål til følge.

”Oscar har været et godt bekendtskab i Vendsyssel FF med sit altid gode humør i klubben og sit energiske bidrag på banen til træning og kamp. Oscar har fået en mulighed, som vi sammen har vurderet, vil være god for ham og som vi ikke vil stå i vejen for. Vi ønsker Oscar held og lykke på sin videre færd” udtaler Christian Larsen.

”Vendsyssel FF har været en rigtig god klub for mig, og jeg har nydt den tid, jeg har været heroppe, hvor der er et sammenhold, man ikke finder mange steder i fodboldverdenen. Samtidig er der opstået en spændende mulighed for mig, som jeg er glad for at få lov til at forfølge. Jeg ønsker alle menneskerne i og omkring klubben alt det bedste fremover.” udtaler Oscar Buch.

Vendsyssel FF takker Oscar Buch for sin tid i klubben.

Tilbage til nyheder

Tak til vores sponsorer

Se alle sponsorer