24/05/2024

Program for sæsonens sidste hjemmekamp mod FC Fredericia

Diverse

Holdet

Det er fredag d. 24. maj og det er tid til NordicBet Liga sæsonens sidste hjemmekamp kl. 19.00, når rækkens nr. 4, FC Fredericia, gæster Nord Energi Arena.

Vi har til dagens kamp udover kampen en masse underholdning på tapetet, bl.a. hoppeborg, gratis is og muligheden for at vinde en SELCET-fodbold.

Her kan du få et overblik over, hvad der sker på Nord Energi Arena op til og efter kampstart idag:

Kl. 17:30
Stadion og Fanteltet åbner.

Der er til kampen på idag hoppeborg samt gratis is til de mindste stadiongængerne på Nord Energi Arena omkring Nordjysk Gulv Tribunen.

Der vil som altid være åbent får boderne med drikkevarer i det skønne forårsvejr, hvor der er mulighed for at købe øl og sodavand. Der er sågar også mulighed for at slukke tørsten med en Kronenburg Blanc 1664, som her til foråret er kommet på hanerne i boderne under Nordjysk Gulv Tribunen.

Der er til denne kamp, ligesom til alle andre kamp, mulighed for at få en gratis drinksbillet for de studerende ved fremvisning af deres studiekort i billetvognen ude foran stadion.

Udover de mange muligheder for at slukke tørsten er der også mulighed for at stille sulten med en af Nordjyllands bedste stadionpølser eller en af vores lækre flæskestegssandwich.
Man kan som altid også købe slik og snacks i boderne bag Nordjysk Gulv Tribunen.

Sportsdirektør Christian Larsen kigger også forbi Fanteltet til en snak og hilser på inden kampstart.

Ca. Kl. 18.50
Hyldest og afsked med spillere, kampjubilarer og kåring af årets spiller. 

Kl. 19:00
Kampstart: Vendsyssel FF – FC Fredericia

Kl. 19:45
Pause i kampen: Boderne og Fanteltet er åbent. 

Kl. 20:50 ca.
Slutfløjt:

Efter kampen vil Vendsyssel FF i samarbejde med SELECT gerne sige tak for opbakningen gennem sæsonen, hvor spillerne efter kampen sparker 32 SELECT fodbolde ud på tribunerne som tak for støtten i de 32 runder i NordicBet Liga sæsonen.

Du sikrer dig billet til kampen her: https://shop.vendsysselff.dk/Billetter/VENFCF240524

Vi ses på Nord Energi Arena!

Tilbage til nyheder

Tak til vores sponsorer

Se alle sponsorer