Læs mere-->"/>

22/09/2023

Søren Henriksen stopper som sportschef i Vendsyssel FF

Pressemeddelelser

Søren Henriksen har valgt at stoppe som sportschef i Vendsyssel FF. Han stopper ved udgangen af september, hvorefter han pr. 1. oktober tiltræder en stilling som assisterende sportschef hos FC Nordsjælland.

31-årige Søren Henriksen har siden juli 2021 bestridt stillingen som sportschef, og har der før, i to omgange, repræsenteret Vendsyssel FF på grønsværen 92 gange.

Bestyrelsesformand Jacob Andersen er ærgerlig over, at Søren Henriksen nu forlader klubben, men giver ham de bedste ord med på vejen.

”Det er aldrig sjovt, når en vellidt nøglemedarbejder siger op, og jeg er selvfølgelig ked af at miste en meget dygtig medarbejder, der har været toployal og yderst dedikeret gennem alle årene i klubben, men samtidigt glæder jeg mig også på Sørens vegne. Søren har fået en mulighed i en af Danmarks største fodboldklubber, og selvfølgelig skal han forfølge denne kæmpe mulighed.
Jeg skylder Søren en kæmpe tak for hans tid som sportschef – og hans flotte resultater taler for sig selv”
, slutter Jacob Andersen.

For Søren Henriksen er det også specielt at forlade en klub, han har været en del af i 7 år:

”Det har været en svær beslutning at skulle sige farvel til Vendsyssel FF. Det er en klub, som efter 7 år, er kommet til at betyde rigtig meget for mig. Egentlig var min plan, at jeg skulle være i Vendsyssel FF i mange år endnu, men da FC Nordsjælland kom på banen med et tilbud, kunne jeg ikke sige nej. Personligt er det også et skridt op ad ”karrierestigen”, men det er også en blåstempling af de ting der foregår i Vendsyssel FF.

Jeg vil gerne sende en stor tak til Jacob Andersen, som gav mig chancen som sportschef i juli 2021 – og samtidigt vil jeg også gerne sende en stor tak alle andre i og omkring Vendsyssel FF, ikke mindst mine kollegaer på kontoret, trænerteamet, spillertruppen, fansene på Nord Energi Arena samt sponsorerne.”

Vendsyssel FF forventer at kunne præsentere Søren Henriksens afløser inden udgangen af oktober 2023.

Spørgsmål til pressemeddelelsen bedes rettet til:
Sportschef Søren Henriksen
+45 40 44 00 03
[email protected]

Tilbage til nyheder

Tak til vores sponsorer

Se alle sponsorer