29/01/2024

Spændende ung svensk stopper skifter til Vendsyssel FF

Holdet

Pressemeddelelser

Vendsyssel FF har skrevet en 4-årig kontrakt med den 22-årige svenske midtstopper Tim Hartzell, som senest har været profil i Dalkurd FF i den svenske Division 1.

”Vi har haft et rigtig godt øje til Tim og nu bød muligheden sig for at tilknytte ham i Vendsyssel FF. Tim er en signing med fremtiden i tankerne. Han er en meget karakterfuld stopper, som rager godt op i luften med sine 193 cm. Derudover er Tim mobil på banen, rolig på bolden og indeholder et stort potentiale.”, siger sportsdirektør Christian Larsen og tilføjer:

”Vi har ikke været alene om at synes godt om Tim´s potentiale, så er meget begejstret for at vores flotte faciliteter på Idrætscenter Vendsyssel, høre om projektet og en god snak med Bo Zinck har været med til at overbevise Tim om dette step i hans karriere”

Tim Hartzel har træningsstart allerede i dag og når derfor med på den nærtstående træningslejr med resten af spillertruppen.

”Jeg glæder mig meget til at starte i Vendsyssel FF. Jeg har haft en rigtig god dialog med Bo og Christian om projektet, og fået et rigtig godt førstehåndsindtryk af klubben og de faciliteter som er her. Jeg ser frem til en god tid her i Vendsyssel FF, og kan ikke vente med at komme i gang”

Navn: Tim Erik Hartzell

Nationalitet: Svensk

Født: 22.10.2001

Position: Stopper

Tidligere klubber: AFC Eskilstuna, Sandvikens IF, Dalkurd FF

Tilbage til nyheder

Tak til vores sponsorer

Se alle sponsorer