08/09/2022

Nordjysk Bank fortsætter som hovedsponsor i Vendsyssel FF

Nordjysk Bank fortsætter som hovedsponsor i Vendsyssel FF

Nordjyske Bank har i mange år været en stærk sponsor for Vendsyssel FF, og det parløb er nu endnu engang blevet forlænget.

Nordjyske Bank har indgået en ny to-årig aftale med NordicBet Liga klubben Vendsyssel FF.

”Det betyder rigtig meget for os, at vi er synlige i lokalområdet”, indleder Claus Bak, afdelingsdirektør i Nordjyske Bank Hjørring, og fortsætter ”det ligger i vores DNA, at vi støtter det lokale kulturliv, ligesom vi bakker op om både breddeidræt og elitesport. Vendsyssel FF er et stærkt brand, og en klub med ambitioner, der tiltrækker national opmærksomhed, så det vil vi gerne bidrage til” siger Claus Bak.

Adm. Direktør i Vendsyssel FF, Søren Als Christiansen, sætter stor pris på opbakningen fra Nordjyske bank. ”Vi er naturligvis meget glade for at kunne forlænge aftalen med Nordjyske Bank. Nordjyske Bank har været hovedsponsor i Vendsyssel FF i gennem mange år. Det er en engageret samarbejdspartner, der har haft stor betydning i den udvikling, vi har været inde i som klub, og vi glæder os meget over det fortsatte samarbejde med Nordjyske Bank.”

Nordjyske Bank vil fremover være at finde på Vendsyssel FF’s hjemmebanetrøjer, ligesom hovedtribunen fortsat vil hedde Nordjyske Bank tribunen. 

Tilbage til nyheder Tilbage til sponsornyheder

Tak til vores sponsorer

Se alle sponsorer