27/06/2023

Tak for indsatsen

Holdet

Pressemeddelelser

Bolden ruller igen på Stadionvej i Vrå, hvor Vendsyssel FF i går, mandag, startede forberedelserne frem imod en ny spændende sæson i NordicBet Ligaen. Sommerpausen har som sædvanlig budt på en del ændringer i truppen. Status er pt., at 5 spillere har takket af i Vendsyssel FF, 3 spillere er vi fortsat i dialog med, og inden længe kan vi offentliggøre et par nye spillere i truppen.

De 5 spillere vi har sagt farvel er Tiémoko Konaté, Jelle van der Heyden, Diego Montiel, Jared Thompson og Magnus Kjellerup.

Sportschef i Vendsyssel FF Søren Henriksen sender på vegne af klubben nedenstående tak til disse 5 spillere:

”Jared blev hentet ind i vinters som gardering til målmandsteamet, da vi sendte Lukas Jonsson til Esbjerg. Det blev aldrig til debut for ham i Vendsyssel FF, og da han ønsker mere spilletid, var det naturligt for os at sende ham videre i systemet.”

”Magnus er i en alder, hvor han skal til at spille noget fast førsteholdsfodbold, og da vi ikke kunne garantere det, var det også en god løsning for begge parter at lade ham tage videre. Han har altid leveret en god og arbejdsom indsats, og vi ønsker ham held og lykke videre i karrieren.”

”Diego har været uheldig med et par grimme skader, siden han kom til for to år siden, hvilket har gjort at det desværre aldrig blev til det, som vi alle havde håbet på. På trods af skaderne har han været et fantastisk bekendtskab og en fornøjelse at have i truppen. Vi ønsker ham alt det bedste og en forhåbentlig snarlig tilbagevenden til fodboldbanen.”

”Jelle har haft en god tid i klubben. Han kom til i 2019 og det er siden blevet til 95 kampe i den hvide trøje. Jelle er i den sidste tid blevet ramt af, at spillestilen ikke helt passer ham så godt. Han er en dygtig fodboldspiller, og vi håber på, at han kan finde et andet sted, hvor hans kvaliteter passer bedre ind. Vi ønsker Jelle held og lykke videre og takker ham for sin store indsats for klubben.

”Timi har gjort det fantastisk i Vendsyssel trøjen, og der er ingen tvivl om, at han er en af dem der vil blive husket. Specielt i Superligaen var han fremragende og især også i forrige sæson 21/22 var han med sine 10 mål og 7 assists en af de største grunde til, at vi overlevede i NordicBet Ligaen. Alt godt har en ende, og vi er blevet enige med Timi om, at det bedste er at skilles nu. Det blev til 144 kampe, 27 mål og 21 assist. Vi takker Timi for en fantastisk indsats for klubben.”

Anton Søjberg, Lucas Jensen og Zander Hyltoft står alle foran udløb, men vi er i skrivende stund stadig i dialog omkring nye aftaler med alle 3.

Spørgsmål til pressemeddelelsen bedes rettet til:
Sportschef Søren Henriksen
+45 40 44 00 03
[email protected]

Tilbage til nyheder

Tak til vores sponsorer

Se alle sponsorer