29/07/2023

Tobias Anker solgt til AGF

Holdet

Pressemeddelelser

Vendsyssel FF har solgt Tobias Anker til AGF. Den høje forsvarsspiller, der kom til klubben sidste sommer, nåede 32 kampe i Vendsyssel-trøjen, hvor han scorede 6 mål.

Søren Henriksen udtaler: “Tobias Anker er en fantastisk historie for os. Han kom til klubben sidste sommer og er på rekordtid blevet en stor profil, hvilket nu også sikrer ham et stort skifte. Det er endnu en blåstempling af vores arbejde, at vi sender en spiller til en stor klub som AGF. Samtidig laver vi for anden gang i samme transfervindue og inden for kort tid det største salg i klubbens historie. Det er vi utroligt stolte af. Anker er en fantastisk fodboldspiller og en rigtig god dreng. Vi er sikre på, at han nok skal nå langt, og vi ønsker ham alt muligt held og lykke i karrieren.”

Besked fra Tobias Anker: Kære alle,

Jeg vil gerne starte med at sige tak til alle i Vendsyssel FF. Min tid i klubben varede ikke længe, men jeg har nydt hvert et øjeblik af det. Fra det første øjeblik jeg blev en del af klubben, har alle taget fantastisk imod mig, og det er jeg evigt taknemmelig for! Jeg håber, I har nydt alle de fede stunder, vi sammen har skabt, og jeg kommer til at savne jer alle. Tak for en fed tid sammen! Jeg ønsker alle det bedste fremover!

// Tobias Anker

Tilbage til nyheder

Tak til vores sponsorer

Se alle sponsorer