19/04/2024

Vendsyssel FF henter dansk U-landsholdsspiller

Holdet

Pressemeddelelser

Vendsyssel FF har skrevet 3-årig kontrakt med den 19-årige U20-landsholdsmand Magnus Worsøe Nielsen, som skifter til Vendsyssel FF fra OB’s 3F Superliga trup til sommer.

”Magnus er en talentfuld målmand, som vi har fulgt gennem flere år. Han har en god fysisk pakke som målmand og har de seneste år gennemgået en god udvikling som har udmøntet sig i udtagelser på diverse U-landshold, senest hvor han har stået kampe på U20-landsholdet, som han i øjeblikket er en del af. ” udtaler sportsdirektør Christian Larsen og tilføjer:

”Vi håber at kunne bidrage til, at Magnus fortsætter hans igangværende udvikling i Vendsyssel FF. Det betyder noget at vores projekt i Vendsyssel FF bliver tilvalgt af unge talenter som Magnus, da det viser, at vi som klub er et attraktivt sted, når nogle af de største talenter i Danmark kan se os som det næste step i deres karrierer.”

Magnus Worsøe Nielsen, der i de seneste år har været en del af OB’s Superliga trup, ser også frem til skiftet til Vendsyssel FF.

”Jeg glæder mig rigtig meget til mit næste kapitel i Vendsyssel FF. Jeg ser frem til at lære fra de erfaringer, som mine nye holdkammerater og trænerstab bringer til bordet. Jeg tror stærkt på projektet i Vendsyssel FF og er sikker på, at det er det rigtige step i min fodboldmæssige udvikling”

Spillerfakta:

Navn: Magnus Worsøe Nielsen
Nationalitet: Dansk
Født: 04.08.2004
Position: Målmand
Tidligere klubber: OB

Tilbage til nyheder

Tak til vores sponsorer

Se alle sponsorer