31/05/2024

Vendsyssel FF henter finsk u-21 landsholdskeeper

Holdet

Pressemeddelelser

Vendsyssel FF har styrket truppen til næste sæson med det 21-årige finske keepertalent Lasse Schulz, som kommer til det vendsysselske fra tyske Greuther Fürth.
Lasse Schulz har i den seneste sæson været på leje i 3F Superliga klubben Viborg FF, og har optrådt for det finske u-21 landshold 4 gange.

”Der opstod en spændende mulighed for os i at kunne hente Lasse i Greuther Fürth, hvor han havde 1 år tilbage af sin kontrakt. Lasse har en spændende pakke som keeper, han fylder godt i målet med sine 1.98 m. og er stadig hurtig og mobil. Samtidig er han dygtig med fødderne og besidder et stort potentiale i at blive dominerende i feltet og på stregen.” Siger sportsdirektør Christian Larsen.

Lasse Schulz blev hentet til tysk fodbold, da han var blot 16 år fra den finske klub, FC Honka. Han er tilknyttet det finske U21-landshold, som han spillede 4 kampe for i 2023 og som han rejser afsted i næste uge forud for deres to kommende testkampe.

”Jeg er glad for denne mulighed i Vendsyssel FF, hvor jeg ser frem til at opnå erfaring og udvikle mig endnu mere som keeper og som menneske. Jeg er virkelig begejstret og kan ikke vente med at starte op med den nye sæson” udtaler Lasse Schulz.

Aftalen med Lasse Schulz løber indtil 30.06.2027.

Navn: Lasse Schulz          
Nationalitet: Finsk
Født: 29.03.2003
Position: Målmand
Tidligere klubber: FC Honka, Greuther Fürth, Viborg FF

Tilbage til nyheder

Tak til vores sponsorer

Se alle sponsorer