22/08/2023

Vendsyssel FF henter forsvarsspiller i Lyngby BK

Holdet

Pressemeddelelser

Vendsyssel har forstærket truppen med den 20-årige forsvarsspiller Baptiste Rolland, der kommer til på en lejeaftale gældende for resten af sæsonen.

Søren Henriksen:

”Baptiste er en ung og meget talentfuld stopper. Han er rigtig stærk på bolden, har en god fart og er dygtig i sit forsvarsspil. Han er skolet godt i Lille, hvor han spillet som ungdomsspiller og blandt andet har spillet 7 kampe i UEFA Youth League. Baptiste er et stort talent og jeg tror på at med sine store kvaliteter hurtigt kan gå ind og blive en vigtig spiller for os. I første omgang er der tale om en lejeaftale sæsonen ud og så er det min klare forventning, at der er grundlag for en længere aftale, hvilket der selvfølgelig også er tænkt på i den aftale vi har lavet med Lyngby.”

Baptiste Rolland:

”Jeg er meget glad for muligheden for at komme til Vendsyssel, hvor jeg håber og tror på at jeg kan komme til at få en masse spilletid og udvikle mit spil. Jeg synes projektet lyder rigtig spændende og ser mig selv passe godt ind. Jeg er sikker på, at jeg nok skal få en god tid i Vendsyssel og at vi sammen kan hjælpe hinanden med at tage næste skridt. Nu glæder jeg mig bare til at komme i gang.”

Navn: Baptiste Jean Rolland

Nationalitet: Fransk

Født: 13.01.2003

Position: Central forsvar

Tidligere klubber: LOSC Lille (Frankrig), Lyngby BK

Spørgsmål til pressemeddelelsen bedes rettet til:
Sportschef Søren Henriksen

+45 40 44 00 03

[email protected]

Tilbage til nyheder

Tak til vores sponsorer

Se alle sponsorer