Læs mere-->"/>

18/06/2024

Vendsyssel FF henter Magnus Kaastrup i Lyngby Boldklub

Holdet

Pressemeddelelser

Vendsyssel FF henter den 23-årige offensivspiller Magnus Kaastrup i Lyngby BK. Magnus Kaastrup har i den seneste sæson været udlejet til VVV-Venlo i den næstbedste Hollandske række, hvor han spillede 32 kampe med 4 mål til følge.

”Vi er rigtig begejstrede for at kunne præsentere Magnus i Vendsyssel FF, hvor han med sin arbejdsomhed og flair forhåbentlig bliver involveret i en masse mål og positive offensive aktioner. Udover at være en holdspiller har Magnus også særlige kompetencer i driblinger, direkthed og fart med bold.” udtaler sportsdirektør Christian Larsen og tilføjer:

”Sidst Magnus spillede en hel sæson i NordicBet Ligaen scorede han 11 mål, og nu kommer han fra en sæson i Holland med 32 kampe og 7 målinvolveringer. Vi håber at være med til at forløse Magnus yderligere i Vendsyssel FF.”

Magnus Kaastrup udover Lyngby Boldklub og VVV-Venlo repræsenteret AGF, B. Dortmund II, Viborg FF og IK Sirius. Derudover har han repræsenteret de forskellige danske ungdomslandshold 36 gange.

“Jeg er meget glad og tilfreds med at være i Vendsyssel FF. Jeg glæder mig til at komme i gang og efter mine snakke med Bo og Christian, er jeg ikke i tvivl om, at det er det rigtige step for mig. Nu ser jeg bare frem til at komme i gang, møde mine nye holdkammerater og forberede os bedst muligt til den nye sæson i NordicBet Ligaen, så holdet og jeg kan vise os bedst muligt frem for Vendsyssel FF-fansene.” udtaler Vendsyssel FF’s nye nr. 10.

Magnus Kaastrup har skrevet kontrakt med Vendsyssel FF til 30.06.2027.

Navn: Magnus Kaastrup
Nationalitet: Dansk
Født: 28.12.2000
Position: Kant, Offensiv Midt
Tidligere klubber: AGF, B. Dortmund II, Viborg FF, IK Sirius, Lyngby Boldklub, VVV-Venlo

Tilbage til nyheder

Tak til vores sponsorer

Se alle sponsorer