Læs mere-->"/>

08/07/2024

Vendsyssel FF henter Mikkel Lassen i AC Horsens

Holdet

Pressemeddelelser

Vendsyssel FF henter Mikkel Lassen i AC Horsens, som har skrevet en kontrakt med klubben indtil 30.06.27. 

”I Mikkel Lassen har vi fået en dygtig, alsidig og pågående forsvarsspiller, som kan dække både højre og venstre siden. Mikkel har trods sin unge alder allerede prøvet kræfter med Superligaen, så der er helt sikkert stadigvæk et uforløst potentiale for ham at forløse i vores udviklingsmiljø.” udtaler sportsdirektør Christian Larsen og tilføjer: 

”Mikkel er hurtig og pågående i sit spil samtidig med at han arbejder hårdt. Han har mange af de egenskaber som vi ønsker en back skal have, og vi er meget tilfredse med den konkurrencesituation vi har på begge vores backpositioner i øjeblikket.” 

Mikkel Lassen har i den forgangene sæson spillet 18 kampe for AC Horsens i NordicBet Ligaen samt 7 kampe i OBOS Ligaen for Frederikstad FK i efteråret 2023. 

”Det føles godt at være blevet en del af Vendsyssel FF-mandskabet. Truppen ser spændende ud forud for den kommende sæson og faciliteterne heroppe er rigtig gode, så jeg har fået et rigtig godt indtryk af klubben. Nu glæder jeg mig til at komme i gang sammen med drengene, så vi kan blive bedst muligt klar til den spændende NordicBet Liga sæson, som snart starter.” udtaler Vendsyssel FF’s nye back. 

Mikkel Lassen får i Vendsyssel FF nr. 4 og starter træningen med truppen idag mandag.

Navn: Mikkel Lassen
Nationalitet: Dansk
Født: 19.06.2001
Position: Back
Tidligere klubber: Odder IGF, AGF, Skive IK, AC Horsens, Frederikstad FK

Tilbage til nyheder

Tak til vores sponsorer

Se alle sponsorer