Læs mere-->"/>

31/08/2023

Vendsyssl FF henter Zean Dalügge

Holdet

Pressemeddelelser

Vendsyssel har forstærket truppen med den 20-årige angriber Zean Dalügge, der kommer til på en aftale gældende indtil sommeren 2026.

Søren Henriksen:

”Zean er en rigtig spændende angriber med et kæmpe potientiale, som vi har fulgt længe. Han har rigtig god fysik, god fart og så ved han hvordan man laver mål. Han havde lidt svært ved at spille sig på i Lyngby, som har gjort det godt i Superligaen, men vi tror på at vi kan hjælpe ham med at udfolde det store potentiale, som han besidder og at han samtidig kan hjælpe os med godt spil og en masse mål. Zean passer virkelig godt ind i Vendsyssel FF og vores spillestil og jeg er sikker på, at han bliver en gevinst fra dag 1.”

Zean Dalügge:

”Jeg er meget glad for mit skifte til Vendsyssel, som er et hold med en spillestil, der passer rigtig godt til mig. Jeg håber og tror på at jeg kan tage det næste skridt i min karriere her, hvor jeg vil bidrage med hårdt arbejde og forhåbentlig en masse mål, så vi kan ende højt i tabellen.”

Navn: Zean Peetz Dalügge

Nationalitet: Dansk

Født: 11.07.2003

Position: Angriber

Tidligere klubber: Esbjerg FB, Leiknir (Island), Lyngby BK, HB Køge

Spørgsmål til pressemeddelelsen bedes rettet til:
Sportschef Søren Henriksen

+45 40 44 00 03

[email protected]

Tilbage til nyheder

Tak til vores sponsorer

Se alle sponsorer