Læs mere-->"/>

10/01/2023

Vendsyssel FF løfter sløret for nyt samarbejde

Sponsor

Loungen bliver til Sydbank Loungen
 
Med støtte fra Sydbank Fonden bliver loungen i Vendsyssel FF i det nye år til Sydbank Loungen, til glæde for erhvervslivet og lokalsamfundet i Vendsyssel. 
 
Vendsyssel FF nyder godt af et stærkt samarbejde med både lokalsamfund og erhvervsliv. Viljen til at bidrage er stor i Vendsyssel – der er et stærkt fællesskab omkring klubben og den fungerer som samlingspunkt i Vendsyssel. Glæden rækker derfor ud til mange, når Vendsyssel FF byder gæster indenfor i Sydbank Loungen.
 
I Sydbank Nordjylland ønsker man at bidrage til at styrke erhvervslivet i Nordjylland, igennem øget tilstedeværelse og ved at støtte op om gode fællesskaber og ambitioner for fremtiden. Områdedirektør, Claus Starbæk, udtaler: 
 
”Vi finder det både vigtigt og naturligt for os, at støtte op om det fællesskab og det samlingssted som Vendsyssel FF udgør for erhvervslivet og ikke mindst lokalsamfundet i Vendsyssel. Sydbank er Danmarks Erhvervsbank og derfor er det med stor glæde, at vi løfter sløret for et stærkt samarbejde i det nordjyske med gode oplevelser, relationer og ambitioner i højsæde.”
 
Hos Vendsyssel FF er vi glade for Sydbanks beslutning om at støtte op om klubben og den øgede tilstedeværelse i Vendsyssel. Direktør for Vendsyssel FF, Lars Glinvad, udtaler:
 
”Vi glæder os utroligt meget til samarbejdet med Sydbank omkring Sydbank Loungen, som forventes giver et solidt afkast på begge sider. 
 
Vi glæder os til at invitere nordjyderne indenfor og til at styrke erhvervslivet i Nordjylland, igennem gode relationer, fællesskaber og oplevelser.”

Tilbage til nyheder

Tak til vores sponsorer

Se alle sponsorer