31/08/2023

Vendsyssel FF på klubbesøg i Bagterp IF

Holdet

Pressemeddelelser

Onsdag var der velbesøgt på Bagterp IF’s træningsbaner, da en stor flok af klubbens pige- og drengefodboldspillere var forbi for at overvære og ikke mindst træne sammen de professionelle fodboldspillere fra Vendsyssel FF.

Spillerne havde til træningspasset på Bagterp IF’s baner perfekte forhold, hvor små og store fodboldinteresserede fulgte nysgerrigt med i de forskellige træningsøvelser.
Udover spillet på banen tiltrak det stor opmærksomhed for især de mindste tilskuere, som havde fundet vej onsdag eftermiddag, da Vendsyssel FF’s maskot Børge dukkede op og underholdte de mange glade børn.

Efter Vendsysselsspillernes eget træningspas, var de rundt forbi Bagterp IF børnenes træninger for at træne med og komme med gode fifs til de unge spillere. Det blev til straffesparkstræning på Lasse Steffensen, fodboldkamp mod Ayo Simon Okusun og Mads Greve samt dribletips fra Marcus Hannesbo.

Efterfølgende blev der signeret en masse autografer fra Vendsyssel FF’s spillerne til de fremmødte børn på autografkort, trøjer, fodboldstøvler og benskinner. 
Mange af de fremmødte børn og forældre fra Bagterp IF er at finde på Energi Nord Arena til hjemmekampen d. 17 september kl. 15.00, når Vendsyssel FF tager imod Næstved BK, da der blev uddelt gratis billetter til det spændende opgør.

Vendsyssel FF vil gerne takke alle fremmødte børn og voksne for en hyggelig dag på Bagterp IF’s anlæg.

SE BILLEDERNE FRA DAGEN HER:

Tilbage til nyheder

Tak til vores sponsorer

Se alle sponsorer