05/10/2023

Vendsyssel FF på klubbesøg i Skibsby-Højene IF

Pressemeddelelser

I går, onsdag, var der gang i den på Skibsby-Højene IF’s træningsbaner, da en stor flok af klubbens pige- og drengefodboldspillere var forbi for at overvære og ikke mindst træne sammen de professionelle fodboldspillere fra Vendsyssel FF.

De mange unge fodboldspillere fra SHI var, trods det mindre gode efterårsvejr, mødt op med højt humør og så forventningsfuldt til, da Vendsyssel FF afholdte deres træningspas onsdag eftermiddag. Ved siden af træningsbanen underholdte Vendsyssel FF’s maskot Børge de mange børn med straffesparks- og billedetagning.
Efter Vendsysselsspillernes eget træningspas, var de rundt forbi Skibsby-Højene IF børnenes træninger, hvor børnene fik mulighed for at spille med profilerne de normalt ser på Nord Energi Arena og i tv.

Efterfølgende blev der signeret en masse autografer fra Vendsyssel FF’s spillerne til de fremmødte børn på autografkort, trøjer, fodboldstøvler og benskinner. 
Mange af de fremmødte børn og forældre fra Skibsby-Højene IF er at finde på Energi Nord Arena til hjemmekampen d. 04 november kl. 14.00, når Vendsyssel FF tager imod B93, da der blev uddelt gratis billetter til det spændende opgør.

Vendsyssel FF vil gerne takke alle fremmødte børn, forældre, trænere og frivillige for en skøn dag på Skibsby-Højene IF’s anlæg.

SE BILLEDERNE FRA DAGEN HER:

Tilbage til nyheder

Tak til vores sponsorer

Se alle sponsorer