Læs mere-->"/>

03/04/2024

Vendsyssel FF sælger Emil Arendrup til norske Kongsvinger IL

Holdet

Pressemeddelelser


Vendsyssel FF har pr. dags dato solgt den 23 årige forsvarsspiller Emil Arendrup til den norske 1. divisions klub, Kongsvinger IL.

”Emil er en lokal spiller, som har arbejdet hårdt og ikke gået den lige vej for nu at nå hertil. Emil har i sin tid i Vendsyssel FF haft en flot udvikling og har altid leveret en 100% arbejdsindsats til hver træning og kamp, som har været medvirkende til, at han nu har fået muligheden for et udlandsskifte” udtaler sportsdirektør Christian Larsen.

Emil Arendrup kom til Vendsyssel FF fra Jammerbugt FC i sommeren 2022, og har sidenhen repræsenteret Vendsyssel FF 52 gange og spillede sin sidste kamp i den hvide trøje i denne omgang i går imod FC Fredericia.

”Jeg er meget glad for at få denne mulighed, og meget taknemmelig for at dette kunne falde på plads. Jeg vil gerne sige tak til alle i omkring Vendsyssel FF for en fantastisk tid. Det har været en drøm for mig som Hjørring dreng at kunne spille for Vendsyssel FF, og jeg kommer til at følge klubben fremover.” udtaler den lokale venstre back.

Vendsyssel FF takker Emil Arendrup for sin tid i klubben og ønsker ham held og lykke i det norske.

Tilbage til nyheder

Tak til vores sponsorer

Se alle sponsorer