07/03/2024

VENDSYSSEL FF SÆLGER MARCUS BUNDGAARD TIL IF ELFSBORG

Holdet

Pressemeddelelser

Vendsyssel FF har solgt målmandsprofilen Marcus Bundgaard til den svenske storklub IF Elfsborg. Salget er det bedste salg for Vendsyssel FF til dato.

”Marcus har været inde i en meget flot udvikling i denne sæson, hvor han har bidraget med en lang række stærke præstationer og pointgivende redninger. Det har gjort at han har tiltrukket sig megen interesse, som nu er endt ud i et meget flot salg til IF Elfsborg”, siger sportsdirektør Christian Larsen og tilføjer:

”Det har været lidt tid undervejs, da vi har haft et par vigtige kampe i NordicBet Liga hvor vi skulle kvalificere os til top 6. Dialogen med IF Elfsborg har været rigtig god og vi er stolte af igen at sælge en spiller til en stor klub. Vi har store sportslige ambitioner og havde faktisk netop forlænget kontrakten med Marcus. Men når den rigtige mulighed byder sig til for både spilleren og Vendsyssel FF, så står vi ikke i vejen.”


Marcus Bundgaard har spillet 55 kampe i sin tid i Vendsyssel FF, som han kom til fra Jammerbugt FC i vinteren 2022.

”Jeg havde faktisk skrevet under på en ny aftale til 2026 med Vendsyssel FF kort tid inden IF Elfsborg meldte sig på banen. Dette stod dog ikke i vejen for min transfer, og det sætter jeg virkelig pris på. Det er forbundet med en hel del vemod, at jeg nu drager videre i min karriere, da jeg virkelig har haft en vidunderlig tid i Vendsyssel.” udtaler målmanden, og fortsætter:

”Min tid i Vendsyssel FF har været en fuldstændig fantastisk rejse, som både fodboldspiller og som menneske. Jeg har udviklet mig helt vildt, og jeg vil aldrig glemme de oplevelser, mennesker og muligheder, som tiden i Vendsyssel har beriget mig med. Super mange af de værdier, som jeg har udviklet og fået med fra Vendsyssel, er nogle jeg vil bære videre med stolthed i løbet af mit nye eventyr. Jeg er taknemmelig for de muligheder Vendsyssel FF har givet mig, først ved at give mig mulighed for at blive fuldtidsprofessionel fodboldspiller for 2 år siden, og nu ved at være med til at opfylde mit ønske om, at prøve mig selv af på en højere hylde i udlandet – det skal klubben virkelig have stor tak for! Vendsyssel FF er en sund klub i fremdrift, der har et fantastisk miljø i Idrætscenter Vendsyssel og på Nord Energi Arena, en dygtig stab, samt en stærk trup – jeg er sikker på, vi snart får Vendsyssel FF at se i Superligaen.”

Marcus Bundgaard kan spille sin sidste kamp for Vendsyssel FF søndag d. 10 marts på udebane mod AaB.

Tilbage til nyheder

Tak til vores sponsorer

Se alle sponsorer