Læs mere-->"/>

28/07/2023

Vendsyssel henter Mathias Haarup

Holdet

Pressemeddelelser

Vendsyssel FF har forstærket truppen med 27-årige Mathias Haarup, som senest har været en stor profil i Hobro. Han er blevet udstyret med en 3-årig kontrakt og får trøje nummer 27.

Søren H: ”Mathias er en kæmpe forstærkning for os. Han er en spiller som vi har fulgt længe og altid har haft et godt øje til.  Han har stor erfaring med masser af kampe i både Superligaen og den bedste række i Norge. Mathias er en spiller med rigtig meget power og vi synes at han er et perfekt match i forhold til vores spillestil. Han kan dække begge backs og også spille på kanten, hvis der er brug for det. Jeg glæder mig rigtig meget til at se ham i aktion i Vendsyssel-trøjen”.

Mathias Haarup udtaler følgende om skiftet til Vendsyssel: “Jeg er rigtig glad for at have skrevet under med Vendsyssel. Det er en spillestil og et projekt der tiltaler mig meget. Efter at have snakket med Henrik Pedersen, var jeg ikke i tvivl om at det ville blive et godt match . Nu glæder jeg mig bare til at møde gutterne og komme igang”


Navn: Mathias Haarup

Nationalitet: Dansk

Født: 10.02.1996

Position: Back

Tidligere klubber: Randers, Branbrand, Hobro, Jerv


Spørgsmål til pressemeddelelsen bedes rettet til Søren Henriksen på:

+45 40 44 00 03 eller [email protected].

Tilbage til nyheder

Tak til vores sponsorer

Se alle sponsorer